Найсмачніша піца в Тернополі — замовляйте і переконайтеся! (новини компаній)

Якщо шашлик — король, то смачна піца — безперечна королева доставки їжі в Тернополі.

Найстаріше вживання слова «піца» зафіксоване в документі 997 року, а це означає, що цій страві понад 1000 років! Перша піцерія була відкрита ще в XVIII столітті в італійському місті Неаполі. Із тих пір популярність цієї страви швидко поширилася по всьому світу й дійшла до України. 

Сьогодні піца в Тернополі — найбільш популярна й універсальна страва на всі випадки життя. Її люблять і дорослі, і діти. Замовляють, коли несподівано завітали гості, на корпоративи до офісів, шкільні свята, для перегляду спортивного матчу, сімейного вечора, побачення, вечірки з друзями. В усіх ресторанах цю страву готують по-різному. У мережі закладів «Автопорт» є піца, приготована саме за італійською рецептурою. Тернополяни замовляють її найчастіше, відзначаючи не лише високу якість і чудовий смак, а й гарне обслуговування зі швидкою доставкою.

Чому «Автопорт» — найкраща доставка піци в Тернополі?

Більшість шанувальників італійської кухні стверджують, що саме піца «Автопорт» найбільше нагадує автентичну:

  • за рецептурою тіста — воно готується за спеціальною авторською технологією, з оригінальних інгредієнтів на професійному обладнанні. Тісто не напівфабрикат, піцайоло його замішують перед самою випічкою та розминають руками. Вважається, що так воно отримує особливе тепло та неповторний смак. Додають фірмові соуси та інші секретні добавки. У домашніх умовах так смачно не виходить навіть при великому бажанні; 
  • процесом приготування і товщиною коржів — тонкий корж (із бортиком або без) запікається у печі на дровах за певної температури. Це робить його в міру підсмаженим, а компоненти — добре пропеченими;  
  • начинками, що можуть змінюватися в залежності від уподобань замовників, — ми випікаємо як класичні популярні піци, так і вегетаріанські й дієтичні варіанти за запитом. Якщо жодна з піц не припала вам до смаку, можна самостійно підібрати інгредієнти із тих, що є на сайті або під час замовлення. Якщо ви не можете жити без майонезу та томатної пасти, помідорів й оливок, сміливо кажіть про це, коли замовляєте доставку піци в Тернополі;
  • використанням виключно натуральних продуктів, прянощів і спецій, що надають кожній нашій піці чудовий аромат і незабутній смак.


Яку краще вибрати піцу «Автопорт?

У нашій піцерії можна замовити піци по 200, 400, 600, 1000 грамів. Також можна додатково замовити шашлики в Тернополі, інші гарячі та холодні страви, тандирне меню, алкогольні та безалкогольні напої. 

Піца «Поло» готується за класичним рецептом — із курячим філе та сиром Моцарелою. Назва цього сиру з італійської перекладається як «відкривати». 

За класичною рецептурою його виготовляють із молока самок буйвола. В Україні — із коров’ячого молока. Але ми замовляємо цей автентичний продукт в Італії у перевірених постачальників.

«Салямі» запікається з фірмовою сиров’яленою ковбасою та сиром Моцарелою, що в поєднанні з оливковою олією надає страві ніжний смак та робить її дуже поживною.

«Гостра»  користується популярністю серед любителів страв із гострими спеціями та пива, бо є ідеальною закускою до цього напою. Вона містить нарізаний кільцями гострий перець, сир та солону ковбасу. 

«Прошуто-фунгі» це називається «4 сезони». До її складу входять: сир Моцарела, шинка, гриби-печериці. Вона славиться особливо тонкою рум’яною і хрумкою скоринкою, що має окремий, неповторний смак. 

«Квадро-формаджі» в європейських країнах називається «4 сири», а на своїй батьківщині, в Італії, вона називається «Класична Б’янка», що з італійської мови перекладається як біла. У її традиційному рецепті немає звичного томатного соуса-основи та начинки з помідорів. 

Проте використовується не 1, а цілих 4 види сирів, привезені з Апенін: 

  1. Моцарелла вважається головним інгредієнтом цієї піци й надає їй характерного пікантного смаку.
  1. Горгонзола з пліснявою — це найстарший італійський родич і ровесник відомого французького Рокфора. За легендою один закоханий юнак, щоб побути наодинці з дамою серця, покинув роботу з приготування сиру. Аби приховати це, він вранці змішав масу зі свіжим молоком і поставив для дозрівання. За кілька тижнів побачив готовий сир із незвичайними синіми прожилками і зрозумів, що зробив дуже цікаве відкриття. Справжню Горгонзолу ми замовляємо для піци саме в Італії;
  1. Рікота — один сир із різними смаками:
  • несолоний називається дольче;
  • сухуватий і підсолений — молітерно;
  • м’який, не витриманий — форте.
  1. Пармезан — американський аналог італійського Грана Падана. Це відомий сорт сиру довгого дозрівання. Для нього характерний пікантний ніжний смак, особливо в поєднанні з бальзамічним оцтом.  

Усі перераховані піци ви можете скуштувати, завітавши до одного із наших закладів харчування (ресторану, піцерії, кафе-бару чи колиби) або ж щодня з 10:00 до 22:00 замовити їхню доставку безкоштовно додому чи офісу в будь-який район міста Тернополя. 

Сума мінімального замовлення становить усього 200 грн, що по кишені кожному. 

Доставка кожного замовлення займає усього 29 хвилин після одержання заявки. Оплатити його можна онлайн або готівкою кур’єру. 

Завдяки термосумці та спеціальній упаковці усі піци доставляються гарячими. За бажанням клієнта їх можуть покласти в 1 довгу коробку або у 3, нарізати на потрібну кількість шматочків.    

Замовляйте і переконайтеся в тому, що найсмачніша піца в Тернополі справді в мережі закладів «Автопорт». 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео