Тамара Коблик

«Не можу сидіти вдома, коли мій син там, на лінії небезпеки»: Тернопільщина прощатиметься з Героєм

Тіло загиблого захисника привезуть у рідне село 28 травня. Панахида відбудеться о 19:00. Похорон у неділю, 29 травня о 15:00

26 травня поблизу Бахмута, що на Донеччині, загинув мешканець села Довжанка Підгороднянської громади Віктор Нечай. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Віктор Ярославович до війни працював далекобійником. Разом із дружиною Іриною Степанівною виховував двох синів - Максима і Дениса. Старший, Максим, обрав собі військову професію, навчався у військовому ліцеї, згодом закінчив Національну академію прикордонної служби України. Зараз служить на Одещині. Тож коли 24 лютого Росія розпочала повномасштабний наступ на Україну, Віктор Ярославович пішов добровольцем на фронт. Сказав: «не можу сидіти вдома, коли мій син там, на лінії небезпеки».

Віктору Ярославовичу було 43 роки. 

Тіло загиблого Героя привезуть у рідне село 28 травня. Панахида відбудеться о 19:00. Похорон у неділю о 15:00.

За інформацією військкомату, тіло загиблого Героя Віктора Нечая привезуть о 13 годині. Відтак живий ланцюг пошани починаємо формувати об 12:30 від повороту з Львівської траси на село Довжанку, - йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Віктора Нечая з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, сьогодні також зустрічатимуть тіло Володимира Мордаса, який загинув у бою за нашу Батьківщину.

Фото з Підгороднянської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео