Невтішна статистика: у перший день зими аж три ДТП

dtp

На дорогах Тернопільшини у п'ятницю, 1 грудня, трапилося чимало зіткнень. Відтак, близько 13:00 на Кременеччині не розминулися автомобілі Volkswagen Passat та Ford. Аварія трапилася неподалік села Горинка.

За попередньою інформацією, водій іномарки Volkswagen Passat не переконалася в дорожній ситуації та виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з іншим авто. В результаті автопригоди до лікарні із забійними ранами голови та коліна, а також із підозрою на закритий переломом ключиці потрапила винуватиця ДТП. До травматологічного відділення госпіталізували і пасажира даного транспортного засобу. У чоловіка закритий перелом кісток носа, забійна рана голови та кисті, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Ще одну аварію зареєстрували слідчі на Кременеччині. На автодорозі Почаїв-Кременець, в селі Дунаїв, водій автомобіля Citroën зіткнувся з гужовою підводою. Кермувальник авто стверджує, що віз раптово виїхав на проїжджу частину і він не зміг уникнути удару.

В результаті ДТП до лікарні госпіталізували фірмана. У чоловіка підозри на перелом гомілки, рвані рани руки. За попередніми даними він перебував у стані алкогольного сп'яніння і самовільно залишив медзаклад.

А от на Борщівщині водій, збивши жінку, втік з місця автопригоди. Аварія трапилася у селі Мушкатівка, неподалік зупинки громадського транспорту. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як стало відомо, близько 17:30 на трасі Татарів-Косів-Борщів-Кам'янець-Подільський водій автомобіля збив велосипедиста. Керувала двоколісником мешканка села Турильче, 1967 року народження, і рухалася вона у попутному напряму з авто.

В результаті удару потерпілу з закритою травмою грудної клітки, з переломами та саднами госпіталізували в травматологічне відділення.

На місці події працювали експерти. Вони вилучили речові докази та розшукують водія-втікача. Якщо хтось бачив дану автопригоду, повідомляйте на лінію «102». Анонімність гарантується.

Вибір читачів за тиждень

Відео