Тамара Коблик

Нічна атака на Одесу «Калібрами»: троє загиблих, є поранені (фото)

Триває розбір завалів. Під ними можуть бути люди

У ніч з 13 на 14 червня жителі Одеси та області чули потужні вибухи. Ворог атакував місто ракетами «Калібр»: є влучання в громадські об'єкти, зокрема в бізнес-центр та складське приміщення торговельної мережі

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

Внаслідок повітряного бою та вибуховою хвилею пошкоджено бізнесцентр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. Попередньо, 6 особи отримали поранення. Влучанням ракети у складське приміщення однієї з торговельних мереж ворог спричинив руйнування в 1000 кв.м та пожежу на площі 400 кв. м, - йдеться у повідомленні.

3 співробітники складу загинули, 7 отримали поранення.

Триває розбір завалів. Під ними можуть бути люди.

Як уточнили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області, поруч зі зруйнованим бізнес-центром сталося загоряння автомобіля на парковці.

За даними Одеської районної військової адміністрації, за попередньою інформацією, Силами протиповітряної оборони, збито 2 ракети. 

У зв'язку з роботою слідчих груп на об'єктах влучання, в Одесі тимчасово перекрито частину руху транспорту по проспекту Шевченка - від проспекту Гагаріна до вулиці Пироговської, - розповіли у РВА.

Фото зі сторінки оперативного командування «Південь» у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео