Оксана Бучко

Обвинуваченим у вбивстві та бандитизмі у тернопільському суді відмовили у звільненні з-під варти

833655_news

Апеляційні скарги у Тернопільський суд подали захисники обвинувачених Тараса Г., Віталія Ч., Дениса Х., Віталія К. та Сергія К. на ухвалу Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 31 липня 2019 року, якою їм ще на 60 діб продовжено строк тримання під вартою. Їм попередньо пред’явили обвинувачення за фактами розбійного нападу на подружжя Д. та умисного вбивства Н. Д., розбійного нападу на О. К., підготовка до розбійного нападу на В. К. та Г. М., підготовка до крадіжки майна Т. Л.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільського апеляційного суду.

У суді продовжили строк тримання під вартою обвинувачених, не застосовуючи альтернативних запобіжних заходів. Адже у даному випадку йдеться про підвищену суспільну небезпеку інкримінованих злочинів і суворість покарання, що загрожує кожному з обвинувачених у разі доведення їх вини.

Тарас Г., Віталій Ч., Денис Х., Віталій К. та Сергій К. ще не надали суду своїх пояснень по даному кримінальному провадженню та, оскільки не допитано свідків, не досліджено письмові та речові докази, застосування інших (альтернативних) запобіжних заходів неможливо забезпечити належну процесуальну поведінку обвинувачених і зменшити заявлені ризики.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео