Тамара Коблик

Український боксер Усик боротиметься за звання абсолютного чемпіона світу

Бій Усик — Ф'юрі є головною подією світового боксу у першій половині 2024 року

Український боксер Олександр Усик проведе найбільший бій у своїй кар'єрі. Він боротиметься за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі — проведе бій проти британця Тайсона Ф'юрі. Про це пише Суспільне.

Бій Усик — Ф'юрі є головною подією світового боксу у першій половині 2024 року. Українець захищатиме пояси WBA, WBO та IBF, а також намагатиметься відібрати титул WBC, яким володіє британець.

Усик та Ф'юрі є двома непереможеними боксерами. На рахунку українця 21 перемога (14 з яких — нокаутом). Британець теж не має жодної поразки, хоча один з 34 боїв звів внічию — перший проти Діонтея Вайлдера.

Організація бою Усик — Ф'юрі тривала приблизно два з половиною роки. Спершу боксери проводили титульні захисти проти інших суперників. А згодом бій змістили ще на три місяці через розсічення у британця.

Бокс Усик — Ф'юрі відбудеться в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Поєдинок пройде у ніч з суботи на неділю, 19 травня.

Усик — Ф'юрі: коли відбудеться бій?

Початок боксерського вечора Усик — Ф'юрі о 19:00 за київським часом. Саме тоді у ринг виходитимуть перші боксери андеркарду. Усього перед Усик — Ф'юрі відбудеться дев'ять поєдинків.

Трансляція боксу Усик — Ф'юрі розпочнеться о 00:30 за Києвом, але боксери вийдуть в ринг пізніше. Початок головної події вечора, поєдинку Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі — не раніше 01:00 за київським часом.

Коли почнеться бій Усик — Ф'юрі залежить від попередніх поєдинків: чи проходитимуть вони усю дистанцію (тобто чи не буде нокауту). Відповідно, час початку може зміститися ще пізніше.

Транслятором бою Олександр Усик — Тайсон Ф'юрі в Україні є стримінгова платформа MEGOGO. Для перегляду онлайн Усик — Ф'юрі потрібно купити підписку на бій, яка коштує до 100 грн. 

Суспільне Спорт проведе текстову пряму трансляцію бою Усик — Ф'юрі, яка повністю розповість про усе, що відбувається в Саудівській Аравії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео