Олімпійські ігри відбудуться у Тернополі

олімпійські ігри

У день відкриття XXXI літніх Олімпійських ігор у бразильському Ріо-де-Жанейро до знаменної події зможуть долучитися мешканці і гості Тернополя. Підпорядковані Тернопільській міській раді управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та центр фізичного здоров’я населення спільно з Тернопільським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України в п’ятницю, 5 серпня, організовують для всіх бажаючих спортивно-розважальне свято «Олімпійці, вперед!» 

Урочистості на майданчику поблизу літньої сцени парку культури і відпочинку імені Т. Г. Шевченка, початок яких запланований на 18-ту годину, розпочнуться з підняття Олімпійського прапора. А після спільного олімпійського забігу кожен зможе взяти участь у танцювальних розминках, різноманітних спортивних естафетах, вікторині «Олімпійський всезнайко».

Активних учасників спортивно-розважального свята нагородять подарунками від партнерів організаторів, пам’ятними призами і відзнаками від громадської організації олімпійців. Тож усі, і дорослі, і малі, запрошуються весело провести час.

Вибір читачів за тиждень

Відео