Олеся Поліщук

Онука відомого ресторатора з Тернопільщини виборола перше місце на чемпіонаті з кінного спорту

207037459_2111636178976619_6628824424665653986_n

26-27 червня відбувся Відкритий чемпіонат міста Хмельницького із кінного спорту. А саме - конкур. Команда з Тернопільщини виборола на цих змаганнях перше місце.

У КСК «Тамерлан» вершники долали маршрути з перешкодами різної висоти і складності. Про це на своїй сторінці повідомив Олег Захарків.

- Наш край представляла команда спортсменів Тернопільського філіалу «Західконеплемцентру» ДП «Конярство України», які у подоланні маршруту з перешкодами різної висоти і складності здобули 1 почесне місце! Вітаємо!, - ідеться у його дописі.

Із перемогою на цьому чемпіонаті свою онуку в соцмережі привітав тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк.

- Наша гордість, онучка Євуся сьогодні на змаганнях з кінного спорту в Хмельницькому посіла перше місце! В мене серце ховалося в п'яти, коли вона на коні перестрибувала 70-сантиметрові перешкоди. Фантастичне видовище, за яким ховаються тисячі годин роботи над собою! – поділився він своїми враженнями.

Справжнім подарунком для глядачів цих змагань став виступ всесвітньо відомого кінного театру Кінно - трюкова база « Українські Козаки » Олега Юрчишина.

- Це було дійсно свято! Мабуть, найкраще за усю історію нашого клубу! А історія ця давня, адже саме у цей день виповнюється 20 років кінному клубу «Тамерлан»! Завдяки професійній роботі Обласна федерація кінного спорту Хмельниччини, до нас на турнір з'їхалися гості зі всього західного регіону: Тернопіль, Луцьк, Ковель, Львів, Чернівці, а ще Київ та Житомир, - написала у фейсбуці Ольга Гарапенчук.

Участь у Відкритому чемпіонаті міста Хмельницького із кінного спорту взяло 8 кінних клубів з різних куточків України. Загалом змагалися майже 40 спортивних пар.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео