Отець, що забудував частину парку в Тернополі, скуповується в магазині Московського патріархату? (фото)

1-14

Настоятель Свято-Троїцького духовного центру у Тернополі протоієрей Анатолій Зінкевич купує церковне начиння в Києво-Печерській Лаврі, яку, як відомо, контролює Московський патріархат, - пише Волинська служба новин.

« Терен » швидше  публікував матеріал, де головним героєм був Анатолій Зінкевич. Детальніше можна прочитати ТУТ.

Про це пише Власти.нет, посилаючись на джерело у лаврі, яке, як стверджує видання, й передало йому фото, на яких зафіксований згаданий факт.

На стоп-кадрі видно, як Зінкевич на своєму розкішному авто Chrysler під’їжджає з боку вулиці Лаврської і заходить у церковну крамницю, де стоїть у черзі, пише tenews.

0-768x439
0-768x439

Усі товари у подібних магазинах, пише «Власти.нет» заздалегідь освячені священиками УПЦ МП і вироблені на підконтрольних Московському патріархату підприємствах. Не секрет, що в Лавру завозять товари, вироблені на підприємстві «Софрино», яке контролюється патріархом Кирилом. Усі товари виробництва «Софрино» відзначаються високими цінами, але, попри це, користуються популярністю серед духівників вищого ешелону.

2-6-768x446
2-6-768x446

3-5-768x580
3-5-768x580

«Зокрема, згаданий вище митрополит Михаїл, як і його брат священик Анатолій були неодноразово помічені з церковним начинням саме софринського виробництва», – йдеться у тексті повідомлення.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео