Тамара Коблик

Парамедикиня «Пташка» з Тернопільщини повернулася на передову

Катерина Поліщук повідомила, що вже 5 місяців перебуває на Донеччині

Тернопільська “Пташка” Катерина Поліщук повернулася на передову. Парамедикиня вже 5 місяців перебуває на Донеччині. Про це Катерина повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Ось вже майже 11 місяців я чую дискусії соціуму, чи варто мені повертатись на фронт. 5 з яких я перебуваю на Донеччині, виконуючи прямі обовʼязки парамедика та непрямі – волонтера, друга та напівпілота. Припиніть нарешті. Я сама вирішуватиму, як проявляти свою громадянську та людську позицію. Я беру участь в дипломатичних поїздках, веду соціально-інформаційну роботу, співаю, живу, займаюсь улюбленою справою, малюю, фотографую і пощу фоточки в інстаграм, – написала Катерина. 

За словами “Пташки”, вона ніколи не йшла з фронту.

Мені 22. Я молода. Я свідома. Я пройшла пекло. Я людина. Я можу відповідати за свої вчинки та рішення. Але зараз несу відповідальність за чужу бездіяльність та байдужість, чиюсь жадібність і ненажерливість. Я ніколи не йшла з фронту, і ніколи не піду. Я боротимусь навіть після смерті. Я житиму в твоєму серці і твоїй боротьбі. Мені 22. Я доброволець-парамедик. Я українка. Я Пташка, – наголосила парамедикиня. 

Фото зі сторінки Катерини Поліщук у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео