Оксана Мацьопа

Перед початком навчального року кожна школа на Тернопільщині має отримати безпековий акт перевірки

Головне в навчальних закладах – наявність укриттів, готовність котелень та стан харчоблоків

Фото: Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області

Кожен освітній заклад на Тернопільщині, щоб розпочати навчання, має отримати безпековий акт перевірки. Про це повідомили в Управлінні Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

Вже третій рік поспіль навчальний рік розпочнеться для школярів України в нових реаліях. Тому підготовка освітніх закладів не закінчується ремонтами та підготовкою освітнього простору до прийому учнів. Головне наразі – наявність облаштованих захисних укриттів, готовність котелень до опалювального сезону та стан харчоблоків у садочках, гімназіях та ліцеях.
 
Попри те, що практично усі навчальні заклади ще минулого року підготували свої найпростіші укриття, протягом літнього періоду тривало їхнє покращення відповідно до чинних вимог.
 
Найбільше члени комісії Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області приділили обстеженню укриттів та готовності котелень до опалювального сезону.
 
Кожен заклад освіти має отримати безпековий акт перевірки відповідно до чинних вимог. У акті, який готує комісія, буде визначено стан готовності навчального закладу до початку нового навчального року.
 
Фото: Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео