Петро Ландяк розповів, як його «обробляв» тернопільський мер

18 травня в сесійній залі Тернопільскої міської ради мало відбутися фінальне засдання комісії з врегулювання конфлікту навколо стадіону “Текстерно”. Однак з усього видно, що до вичерпання конфлікту і досягнення компромісу ще далеко.

Про зустріч із Сергієм Надалом голова комісії з розгляду конфліктної ситуації щодо запланованої забудови стадіону написав Петро Ландяк у своєму Фейсбуці: «Вчора відбулось третє засідання комісії…. За годину до початку роботи комісії мене, як голову комісії, до себе запросив міський голова. Розмова відбулась чуть не ідеальна. Пан Надал, з його слів зі мною, готовий підтримати будь-який варіант: і будівництво двох будинків та суттєвіші вкладення коштів довкола стадіону (цю ідею виношує забудівник Матла, однак при цьому варіанті не лишається місця для двох міні футбольних полів, з чим не погоджуються мешканці мікрорайону) і інший варіант, вже від ініціативної групи по захисту стадіону – це будівництво лише одного будинку .Цей варіант дозволяє зберегти існуючий стадіон та дві міні футбольні площадки.
Задекларована на зустрічі зі мною компромісність міського голови давала оптимізм. Повторю, без нього і підтримки свободівської більшості, неможливе прийняття жодного позитивного для громади рішення. Ми чудово розуміємо, що комісія може виконати лише узгоджуючу роль.
На комісії моя надія швидко зникла , після того , як член комісії, депутат міської ради від “Свободи” Попадин у грубуватій формі. , періодично використовуючи непристойні словесні звороти, ПРОВОКАТИВНО СВІДОМО ЗРИВАВ роботу комісії. Йому в цьому допомагав “ректор” інституту Матла М. (Роботу комісії записано на відео , яке буде розміщено в інтернеті).
Я глибоко переконаний, що Попадин отримав необхідні ДИРЕКТИВИ на комісію від міського голови, адже я вже добре вивчив , хто яку роль в “Свободі” виконує і як діє “їхній механізм”. Ось ту ми і побачили подвійні чи навіть потрійні стандарти міської влади.
Як ми будемо діяти дальше – ПОДУМАЄМО! Однак стадіон ми маємо ЗБЕРЕГТИ!!!”.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео