Під час обстрілів у Києві загинула лікарка родом із Тернопільщини

Світлана Поплавська працювала акушеркою-гінекологинею у медцентрі Adonis, в який влучили уламки. Сиротами залишилися троє дітей. Світла і вічна пам'ять

Під час повторного обстрілу Києва 8 липня загинула акушерка-гінекологиня Світлана Поплавська. Про це Терену повідомив однокласник, військовослужбовець 105 окремої бригади ТРО Роман Яріш, який навчався з нею у школі в Микулинцях на Тернопільщині.

За його словами, жінку дістали з-під завалів, після чого вона прожила ще дві години.

Світлана Поплавська закінчила у 2008 році Харківський національний медичний університет, за спеціальністю «Гінекологія». Працювала лікаркою акушеркою-гінекологинею у медцентрі Adonis.

Нагадаємо, 8 липня російські терористи знову масовано атакували ракетами різні міста України: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Через влучення уламків ракети в медичний центр у Дніпровському районі Києва загинуло семеро людей.

Разом працювали і товаришували багато років, чудова жінка, людина і мати трьох прекрасних діточок - Світлана Поплавська. Не можу в це повірити, ми цілий день не могли до неї додзвонитися. Світла пам’ять, ти тепер ангел. Ненависть до росіян не знає меж, - написала в фейсбуці колега Світлана Кузічева.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, колегам та близьким із приводу непоправної втрати. Світла і вічна пам’ять.

Читайте також: Можна підтримати матеріально зруйновану ракетним ударом дитячу лікарню у Києві 

Фото з фейсбук-сторінки Світлани Поплавської та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео