Поліцейські Тернопільщини ознайомили школярів зі своєю роботою та застерегли від шкідливих звичок (фото)

75481630_1012665015735772_4704480165541969920_o

21 листопада відзначається Міжнародний день відмови від паління. Поліцейські Тернопільщини приєдналися до акції «No smoking day». Заходи пройшли не лише в Головному управлінні Нацполіції краю, а й у територіальних підрозділах.

На зустріч співробітники ювенальної превенції запросили учнів однієї із шкіл обласного центру. Поліцейські провели дітям екскурсію в музеї Головного управління Національної поліції краю, а також нагадали правила безпечної поведінки та застерегли від шкідливих звичок.

Старший інспектор ювенальної превенції Володимир Пахолків розповів школярам про історію становлення поліції Тернопільщини,  основні завдання, які виконують  співробітники поліції. Маленькі відвідувачі із цікавістю роздивлялися музейні експонати, взірці зброї різних років, обмундирування правоохоронців. Діти навипередки приміряли каски, бронежилети та інше поліцейське спорядження.

Співробітники ювенальної превенції закликали школярів бути законослухняними та  пам’ятати не лише про свої права, а й обов’язки.

-Наше завдання застерегти неповнолітніх від небезпечного впливу тютюнової залежності, шкідливих наслідків тютюнопаління, стимулювати до дотримання здорового способу життя, - зазначив Володимир Пахолків.

За словами класного керівника учнів Галини Возної, в їхньому навчальному закладі у листопаді проходить місячник правового виховання. Такі зустрічі з поліцейськими є дуже інформативними для дітей і допомагають їм  ставати більш дисциплінованими. Важливо, щоб діти усвідомлювали, що за будь-який поганий вчинок настає відповідальність. А хто, як не поліцейський, може найкраще це пояснити неповнолітнім.

_MVS1229
_MVS1229

 

Школярі радо  робили фото на згадку з правоохоронцями і сповнені нових вражень та знань повернулися до свого навчального закладу, додає Нацполіція Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео