Ростислав Фук

Помер 20-річний водій, підозрюваний у резонансній ДТП в Тернополі

Смертельна аварія трапилася влітку на «Дружбі», на перехресті вулиць Тролейбусна та Бережанська

Помер 20-річний водій, підозрюваний у смертельній ДТП, яка сталася в Тернополі 30 червня. Про це Терену повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.

Нагадаємо, смертельна аварія трапилася на «Дружбі», на перехресті вулиць Тролейбусна та Бережанська. Водій автомобіля Mercedes не впорався з керуванням та врізався в дерево. У результаті аварії на місці події загинула 16-річна школярка. Чотирьох її друзів у важкому стані доставили у місцеві лікарні. Їм від 16 до 20 років.

У водія відібрали кров для проведення експертизи на стан сп’яніння. Попередня правова кваліфікація – частина 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Як писав Терен, 7 липня стало відомо про ще одного загиблого – випускника Тернопільського академічного ліцею «Українська гімназія» ім. І.Франка.

Читайте також: У патрульній поліції спростували, що їхня бригада переслідувала авто, яке потрапило у резонансну ДТП у Тернополі

Фото ДСНС Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео