Потрібен класний презент? Гайда в магазин подарунків Юамейд!

Новини компаній

подарунок

Споживачі минулих поколінь точно пам’ятають такий особливий вид магазинів як «подарунковий». Представлені в ньому товари відрізнялися від речей, які були доступні у інших маркетах. Там завжди були черги і досить обмежений вибір.

Сучасним споживачам пощастило, бо магазин подарунків доступний в режимі онлайн і придбати класні презенти є шанс швидко, дуже вигідно і навіть не виходячи з хати. А про асортимент взагалі не йде мова, він величезний. За якість товарів можна не хвилюватися – вона висока і це гарантують консультанти ЮаМейд. Щодо ціни, то це ще один приємний бонус, який крім величезного асортименту чекає на покупців. Ціни справді демократичні і придбати є можливість товар на будь-який смак і під будь-який привід.

Щодо приводу…

Магазин подарунків пропонує товари, які ідеально підходять в якості презенту в залежності від нагоди. Навіть система фільтрів пошуку класних речей розроблена так, щоб покупець мав можливість обирати товари на:

  • Новий рік;
  • Великдень;
  • День народження;
  • День Валентина;
  • Професійне свято та ін.

Також враховується вік отримувача презенту (дитина чи дорослий) та стать (пані чи джентльмен). Знавці подарункового етикету радять також враховувати ступінь знайомства з отримувачем презенту. Що мається на увазі? Колегам дарують одну річ, а рідним іншу, просто друзям – варто підібрати подарунок не з тої серії що коханим. Але оскільки вибір великий, то з підбором правильного варіанту складнощів не буде.

Крім того, завжди існує універсальне рішення, наприклад, смаколики або книги чи філіжанка з цікавим текстом. Хоча, якщо обираєте щось з текстами чи принтами, переконайтеся, що отримувач оцінить прикольний презент і сприйме його без образ.

Та як показує практика, в магазині подарунків тільки добрі речі, які викликають лише позитивні емоції – радість та здивування в хорошому розумінні цього слова.

Подарунок не варто обирати дуже дорогий. Особливо це стосується презентів колегам чи бізнес-партнерам, бо ризикуєте поставити людину у незручне становище. Адже згідно з етикетом, презент який потім отримувач буде робити вам, не повинен бути дешевшим ніж той, який отримав від вас.

Насправді подарунковий етикет не такий складний для розуміння. А найпростіший спосіб не потрапити у незручну ситуацію – це відвідати магазин подарунків, де представлені крафтові товари вітчизняних виробників.подарунки магазин

Консультанти на сайті UaMade гарантують, що всі товарі якісні, виконані з таких же якісних і екологічних матеріалів. Тут ви знайдете і прикольні штуки, і корисні речі і смачні. Все залежить від того для кого підбираєте презент. Хоча, «няшні» іграшки вразять і дитину і панянку, а цікава книжка припаде до душі різним за віком чи статусом людям. І як кажуть експерти, кращий спосіб перевірити чи вдалий презент, це відповісти на наступне питання «А чи хотів би я отримати саме цю річ, яку збираюся подарувати другу, сестрі, знайомому чи колезі?». Якщо відповідь «так», сміливо купуйте річ, яка привернула вашу увагу і даруйте. Позитивні емоції гарантовані і отримувачу і вам.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео