Як взяти терміново гроші в Україні?

Новини компаній

Як би ретельно ми не планували наші витрати, інколи виникають такі непередбачувані моменти, які змушують брати гроші в борг. А в деяких випадках це потрібно робити терміново. Немає сенсу перераховувати подібні ситуації, оскільки всі дорослі люди розуміють, про що йде мова. Якщо потрібне лікування або вийшов із ладу робочий ноутбук, зрозуміло, що вирішення таких проблем (а) потребує грошових витрат, (б) не терпить зволікання. Отже, кредит може стати в пригоді будь-кому і не варто зарікатися від подібних речей у своєму житті.

Де можна взяти гроші терміново?

Якщо мова йде про споживче кредитування, в Україні цим займаються 2 основні групи кредиторів – банки і МФО. Кожна з цих фін. систем має певні особливості надання кредитних послуг, відповідно свої плюси та мінуси.

Якщо потрібні швидкі гроші, банк є не найкращим рішенням. Перш ніж видати позику, банківські установи ретельно перевіряють позичальника з усіх боків. Довідка про доходи є обов’язковою умовою. Хороша кредитна історія також. Все це займає певний час.

Мікрофінансові організації (МФО) є справжнім уособленням швидких грошей в борг. Це чудова можливість отримати позику протягом 1 робочого дня. Хорошим прикладом є ресурс https://finx.com.ua/dengi-srochno, де можна взяти терміново гроші на карту банка без перевірок та без відмови.

Вимоги отримання швидкого кредиту від МФО

Попри мінімальні вимоги, мікрофінансові організації перевіряють особисті дані позичальника, особливо щодо наявності судимостей, а також верифікують його банківську карту (на яку мають надійти позикові кошти).

Загалом, для отримання мікрокредиту необхідно:

  • бути повнолітнім громадянином України;
  • мати на руках український паспорт та ІПН;
  • мати при собі карту банка, що є резидентом української фін. системи.

Наявність судимостей – єдина серйозна причина, за якої МФО 100% відмовляє. В більшості інших випадків отримати гроші терміново може будь-хто – студент, пенсіонер, безробітний, робітник без оформлення, домогосподарка тощо. Навіть за поганої кредитної історії можна отримати швидкі гроші без зайвих перепон.

Процедура оформлення

Щоб отримати терміново гроші в кредит від МФО, необхідно зареєструватися на сайті компанії. Там потрібно буде вказати особисті дані, а також реквізити банківської картки. Після верифікації сервіс прийме рішення, про яке ви будете сповіщені телефонним дзвінком.

Якщо кредит затверджено, позичальнику залишиться лише відвідати найближче відділення МФО для підписання договору, після чого гроші будуть терміново зараховані на р/р картки банка, яку було вказано під час реєстрації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео