Тамара Коблик

Повернувшись з-за кордону, пішов захищати Україну: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Олегом Білоусом (фото, відео)

Вічна пам'ять Герою!!!

16 липня назавжди повернувся додому ще один Герой Олег Білоус. Родом з с. Велика Плавуча, Зборівської ОТГ. Йому тепер завжди буде 36. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала Ірина Білоус.

Рано втративши батьків (було лише 22 роки), чоловік ще зумів давати моральну опору братам та сестрам. Хоч був наймолодшим в сім'ї. Не боявся ніякої роботи, і важкою працею здобував заробіток, - пише жінка. - Після школи, закінчив Зборівський коледж імені І. Пулюя. Після закінчення коледжу, пішов добровільно служити в армію. Згодом створив власну сім'ю, де народилась чарівна донечка. Завжди виконував її найвигадливіші забаганки. Бо то ж його маленька дівчинка.

Повернувшись з-за кордону, прийняв рішення захищати нашу країну від ворога. Пройшовши підготовку в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького в м. Хмельницький, вирушив на службу прямо до кордонів ворога. На Сумщину.

Отримавши поранення, несумісні з життям, завершив свій чин 6 липня...

Провести бойового товариша в останню дорогу приїхали друзі. Та вони не співали сьогодні веселих пісень для підняття духу, а несли його в домовині, під звуки прикордонного похоронного оркестру.

Фото Ірини Білоус

Вибір читачів за тиждень

Відео