Правоохоронці Тернопільщини виборювали звання найсильніших у Львові (фото)

gyri2

Двадцять сім команд, понад 130 учасників з усіх областей України змагалися за звання найсильніших. На змагання з гирьового спорту до Львова з'їхалися представники Національної поліції. Тернопільщину представляло п'ять правоохоронців.

Впродовж двох днів хлопці робили усе можливе, аби повернутися додому з перемогою. Учасники змагань виступали у двох вправах – поштовх і ривок. У ваговій категорії до 78 кілограм працівник  управління кадрового забезпечення Тернопільщини Назар Климчук здобув друге місце. Інспектор поліції Теребовлянщини Петро Пігович виборов бронзу у ваговій категорії вище 95 кілограм.

Решта представників Нацполіції Тернопільської області посіли, 10,13 та 18 місця. В загальнокомандному заліку серед двадцяти семи команд тернополяни посіли 9 місце.

Як зазначив начальник сектору професійного навчання управління кадрового забезпечення  ГУНП Олексій Криворучко, такі змагання в Україні серед поліцейських відбувалися вперше, але організатори запевнили, що відтепер вони стануть щорічними, аби якомога більше силовиків залучити до занять спортом та популяризувати серед них здоровий спосіб життя, пише Нацполіція Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео