Оксана Бучко

Представник команди «За майбутнє» любить своє місто справами

120177550_167347108331581_3856789290629168787_o

Свою любов до рідного міста кандидат у депутати від політичної сили «За майбутнє» Олег Луб’яницький показує реальними справами. Він є працював у приватних та державних структурах на благо рідного краю, наразі є приватним підприємцем та прагне ще більше змінювати місто під час політичної діяльності.

Сім фактів з його життя можна дізнатись у групі «Тернопільщина За майбутнє» у рамках проекту «Люди майбутнього».

1. Мої батьки з Лановецького району, розповідає пан Олег. Тато свого часу закінчив лісотехнічний технікум і його як спеціаліста направили на роботу на Буковину, де 17 березня 1961 року в селищі Берегомет Вижницького району я народився. Після мого народження батьки переїхали до Кременця, де і живу усе життя.

2. За освітою економіст, закінчив ТНЕУ за спеціальністю «планування сільського господарства». Працював у колгоспі, в управлінні сільського господарства, працював як на державній роботі, так і в приватних структурах.

3. Сім років був директором новоствореного Кременецького  державного історико-архітектурного заповідника.

4. Сьогодні має власний меблевий бізнес, у якому працює разом із сином займаються продажем і навіть виробництвом меблів.

Якщо продажем ми займаємося уже тривалий час, маємо у цьому чималий досвід і доросли уже до двох меблевих магазинів у Кременці, то виробництво наше ще доволі «молоде», але для нас це цікавий і перспективний напрямок? – говорить Олег Лубяницький. Хочемо показати, що товари, виготовлені у нас, не поступаються за якістю та надійністю багатьом відомим брендам. 

5. Він один із тих, хто любить своє місто справами і вболіває за те, аби воно розвивалося і змінювалося на краще. Свого часу був депутатом та членом виконкому Кременецької міської ради, кандидатом на міського голову Кременця.

Упродовж десятків років ми вирішуємо одні й ті ж проблеми: безробіття, низька зарплата, проблеми в ЖКГ, розбиті дороги, продовжує кандидат у депутати. До сьогоднішнього моменту політики роздавали купу обіцянок, які лише маскують проблеми, не вирішуючи їх комплексно. Я хочу кращого майбутнього для свого міста!

6. Щасливий чоловік (дружина викладачка іноземних мов), авторитетний батько для двох синів, улюблений дідусь для онука Олександра та онучки Олесі.

7. Цікавиться літературою, найкращим відпочинком вважає збирання грибів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео