Віра Олександрович

Про книгу, яку ніде не купиш, розкажуть у Тернополі (фото)

Книга_ф

Репрезентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна» відбудеться у Тернополі. Що цікаво, це видання автор не продає – його можна отримати безкоштовно лише після участі у промо-заході.

Власне, Павло Кучер - співкоординатор Ініціативної групи постраждалих/поранених на Майдані. Друзі характеризують його як багатодітного батька, люблячого чоловіка, письменника і просто справжню людину і патріота України. Тож немає нічого дивного у тому, що до його збірки увійшли поезії, здебільшого написані під час і після Майдану.

Кучер
Кучер

Вірші у книжці розділені тематично за чотирма розділами. У першому, під назвою «Майдан», – поезії, що прийшли до автора під час Євромайдану. У другому – вірші, присвячені українсько-російській війні. Розділ третій - «Бог. Сума». Це – філософське осмислення людських проблем. Натомість у 4-му, під назвою «Інше», – поезії на різні теми, що створюють смислове доповнення до трьох попередніх розділів.

Художнє оформлення видання здійснив Andriy M Khay. При формуванні книги використали світлини Олександра Тимошенка, Андрія Хоманчука («Хліборіза»), Володимира Зінченка, «Поліських партизанів» та інших.

Кучер2
Кучер2

Додамо, Павло Кучер народився у Львові, але із початку 2000-х рр. постійно живе у Києві. Брав активну участь у Революції Гідності (14-та сотня Самооборони Майдану) і був поранений на розі Кріпосного провулка та Інститутської 18 лютого 2014 р. Цей день чоловік вважає своїм другим днем народження. А ще, він - співавтор книги «Наш Майдан: Київ-San Francisco», написаної власне під час Революції Гідності спільно з Оленою Біляк. Більше дізнатися про автора цих видань можна зайшовши на його особисту сторінку у соціальній мережі «Фейсбук».

Кучер3
Кучер3

Репрезентація збірки «Бог. Майдан. Війна» відбудеться у суботу, 15 грудня, у приміщенні готелю «Авалон», що на проспекті С. Бандери, 2. Початок зустрічі з автором – о 15 годині. Вхід – вільний.

Фото із відкритих джерел і сторінки Павла Кучера у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео