Ростислав Фук

Протягом вихідних на Тернопільщині сталися п’ять ДТП: є загиблий і травмовані

У всіх учасників аварій взяли кров для перевірки на вміст алкоголю

Шестеро людей, серед яких двоє неповнолітніх, травмувалися внаслідок ДТП на Тернопільщині протягом 30-31 грудня. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

30 грудня в Тернополі на вулиці Об'їзна 18-річний водій мотоцикла «Honda 600F» зіткнувся з мотоциклом «Suzuki Hayabusa». Меддопомогу надавали кермувальнику «Honda».

Меддопомогу надавали кермувальнику «Honda».

31 грудня про збиту людину на вулиці Лесі Українки повідомили очевидці. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки з'ясувалося, що потерпіла – 48-річна тернополянка, переходила дорогу за межами пішохідного переходу, коли потрапила під колеса автомобіля «Cherry Tiggo». Після аварії водій не зупинився, а втік. Проте за деякий час працівники управління патрульної поліції встановили і особу водія-втікача, і його місцеперебування. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому інкримінують частину 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Потерпілу з травмами госпіталізували до медзакладу.

У селищі Залізці водій автомобіля «Opel Combo» не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. До лікарні бригада швидкої доправила двох дітей, ще двом дорослим надали медичну допомогу без госпіталізації.

Нагадаємо, близько 13:20 неподалік торгового центру «Подоляни» не розминулися вантажівка та легкове авто. За попередніми даними, кермувальник «DACIA SANDERO», здійснюючи поворот ліворуч, не пропустив DAF із напівпричепом, а тому уникнути удару не вдалося.  Водій легківки від отриманих травм загинув на місці події.

Водій легківки від отриманих травм загинув на місці події

Як писав Терен, аварію без травмованих зареєстрували працівники поліції у неділю на трасі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська», неподалік села Цебрів. Водій автомобіля «Merdeses-Benz Actros 1845LS» із напівпричепом-цистерною «Ali Riza Usta Aru» не впорався з керуванням. Транспорт перекинувся і з цистерни почало витікати дизельне пальне. На місці ДТП працювали рятувальники й вони зробили усе можливе, аби мінімізувати витік пального.

У всіх учасників аварій взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Обставини ДТП встановлюють слідчі.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео