Ружена Волянська: «Для нас головне - це видача земельних ділянок під індивідуальне будівництво учасникам АТО» (фото)

Без названия (2)
У мережі Facebook голова правління ГО «ВО учасників АТО Галичини», Ружена Волянська написала відповідь на публікацію, яка нещодавно вийшла в друк та у мережу Інтернет (фото додається):
- У мене навертаються сльози розпачу, коли я чую про ще одну загибель нашого героя на сході у цій жорстокій та безжалісній війні. У мене плаче серце, коли я бачу молодих та сильних чоловіків, котрі стали неповноцінними, захищаючи нас на цій жахливій війні на сході України! Але це все не так сильно б'є, як той цинізм та політиканство, котре розвертається тут, у моїй області , за тисячу кілометрів від зони проведення АТО! А полягає він у тому, що наші герої не можуть роками отримати земельні ділянки у своїх містах, районах, селах, тому що іде знову  цинічна політична гра когось. Тому що замість того, щоб їм все принесли і до ніг кинули (бо хто ж, як не вони це заслужили), а вони змушені за щось тут боротись, просити, вимагати? Але чому? І з ними разом повинні вставати ми, цивільні та небайдужі, та разом з ними відстоювати їхні законні права! Чому ми, цивільні? Тому що ці благородні чоловіки, за їхніми словами, «не за це воювали». Так, не за це і не тому! Але я вважаю, що саме вони  мають мати все: і земельні ділянки, і пільги, і державну допомогу! І це моя думка та позиція!

unnamed (2)
unnamed (2)

Але повернемось до статті. Позиція 1. Хто, кому, коли погрожував - не наша справа розбиратись. Є факти - вперед до відповідних правоохоронних органів! Тому- без коментарів. Позиція 2. Ми з учасниками АТО за півтора року були майже  у всіх кабінетах міської ради та обласної адміністрації . Слухали, аналізували інформацію з різних джерел. А також її перевіряли за допомогою наших юристів. І вимога до влади у нас наступна. Нам байдуже хто буде «роздавати» земельні ділянки учасникам АТО! Для нас головне - це видача земельних ділянок ПІД ІНДИВІДУАЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО! Позиція 3. Так вийшло, що наша громадська організація «ВО учасників АТО Галичини» півтора року виборює Львівський масив для учасників АТО. І наша вимога з самого початку була єдиною і вона незмінна сьогодні - виділення землі для учасників АТО під індивідуальне будівництво по вул. Львівській! Позиція 4. Якщо у найближчий час, і надалі, навколо цього питання буде тільки політиканство, а не конкретні дії, відповідні висновки будемо робити ми! Я знаю, що справедливість є! І ми її доб'ємося!, - пише на своїй сторінці у Фейсбук голова правління ГО «ВО учасників АТО Галичини» Ружена Волянська.

unnamed (31)
unnamed (31)

 

Вибір читачів за тиждень

Відео