«Шахтар» не зіграє у Тернополі

Тернопільська футбольна публіка не зможе у найближчий час побачити гру команд Прем’єр-ліги. 21 листопада у нашому місті планували зіграти матч 15-го туру між «гірниками» та луцькою «Волинню», але донеччани вибрали… Запоріжжя і їхню «Славутич Арену»

Тернопільський міський стадіон, на жаль, не виконав практично жодного пункту, що вимагали від нього представники «Шахтаря». Причому ці вимоги не були якимись нездійсненними. Все потрібно було привести до регламентних норм, які ставляться до спортивної арени, що приймає матчі команд Прем’єр-ліги. Можливо, окрім футбольного газону, якість якого мала бути наближена до ідеального. Таку умову, зокрема, поставив коуч «Шахтаря» Мірча Луческу.

Прикро те, що під «шумок» матчу донеччан можна було привести стадіон і газон до належного стану. Все зроблене залишилося б не «Шахтарю», який так чи інакше на постійній основі не грав би у Тернополі, а слугувало в майбутньому на благо тернопільського футболу і двом його професійним командам. Але, очевидно, хтось саботував вказівки міського голови,  який особисто виступив з ініціативою «притягнути» до Тернополя «Шахтар».

Джерело: gazeta1.com

 

Вибір читачів за тиждень

Відео