Тамара Коблик

Ще три випускниці з Тернопільщини не зробили жодної помилки на тестуванні

Три випускниці Заліщицької державної гімназії: Тетяна Горобець, Аліна Боровська, Віталіна Запорожан – з трьох предметів (української мови, математики та історії України) отримали по 200 балів

Ще три випускниці з Тернопільщини набрали максимальну кількість балів на Національному мультипредметному тесті (НМТ). Учениці Заліщицької державної гімназії: Тетяна Горобець, Аліна Боровська, Віталіна Запорожан набрали з трьох предметів (української мови, математики та історії України) по 200 балів. Про це повідомили на сторінці відділу освіти Заліщицької міської ради.

Вітаємо наших «шістсотбальників», - йдеться в повідомленні. - Три випускниці Заліщицької державної гімназії: Тетяна Горобець, Аліна Боровська, Віталіна Запорожан – з трьох предметів (української мови, математики та історії України) отримали по 200 балів (200+200+200)!!! Радіємо вашим успіхам і досягненням!

Нагадаємо, Терен раніше писав про ще трьох випускниць, що безпомилково вирішили усі завдання Національного мультипредметного тесту.

Фото з допису відділу освіти Заліщицької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео