Що чекає тернополян на вихідних?

0

Виступ гурту Sunrise, театральна вистава «Тітка Чарлі» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

17 лютого на вас чекає:

17 лютого в тернопільському арт-барі «Коза» виступить відома power metal група Sunrise. Концерт пройде в рамках спеціального туру музикантів на честь 15-річного ювілею команди. Вартість квитка – 70 грн.

Міжнародний фестиваль #LINOLEUM везе до Тернополя найкраще з кращого в авторській анімації за 2017 рік. Вхід вільний. З 15 по 17 лютого у галереї Bunkermuz відбудеться серія показів світової та вітчизняної короткометражної анімації від фестивалю актуальної анімації та медіа-мистецтва linoleum.

17 лютого на сцені палацу культури «Березіль» відбудеться концерт дитячого поп-гурту «Open Kids». Початок о 17.00.

17 лютого у Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка показуватимуть виставу «Медовий місяць на всі сто». Початок – о 19 годині. Квитки – у касі театру.

18 лютого на вас чекає:

18 лютого у Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка показуватимуть виставу «Тітка Чарлі». Початок – о 19 годині. Квитки – у касі театру.

18 лютого у арт-барі Коза відбудеться стенд-ап. Початок о 19.00. Окрім веселощів в цей вечір одному з найсмішніших учасників заходу, пощастить принести додому 1000 гривень, адже будь які старання повинні добре оцінюватись. Вхід - 40 грн. Резерв столиків: 067 208 13 31

Українську казку «Івасик і Змія» Ю. Чеповецького запрошує переглянути Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки. Початок - о 12.00 та 14.30. Квитки - 25 грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео