Що Степан Барна робив на даху Кременецької школи мистецтв? (фото)

муз школа

Побувавши із робочим візитом у Кременці, голова Тернопільської ОДА Степан Барна відвідав ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 - дитячий садок, школу мистецтв ім. Михайла Вериківського та взяв участь у відкритті каплички на території ліцею ім. Уласа Самчука.

У школі чиновник пообіцяв допомогти із перекриттям даху. Сьогодні у навчальному закладі тривають роботи із комплексної термомодернізації – заміна вікон та утеплення фасадів.

- Комплекс енергоефективних заходів не повинен обмежуватися лише утепленням фасаду та заміною вікон. Робота передбачає цілу низку кроків  – здійснення заміни системи опалення та перекриття даху. Над цим питанням ми будемо сьогодні працювати. Розглядатимемо можливість залучення під ці проекти додаткові державні кошти, а також кошти з місцевих бюджетів, – зазначив Степан Барна на сайті ОДА.

зош №5
зош №5

А от ремонтні роботи у Кременецькій школі мистецтв ім. Михайла Вериківського, голову ОДА геть не потішили.

- Я не задоволений ходом виконання робіт. Сподіваюся, що підрядники будуть більш динамічно відповідати за взяті на себе зобов’язання, – наголосив Степан Барна.

зош№5
зош№5

Разом з тим, на реконструкцію школи із держбюджету виділили 4 млн. грн., повний кошторис становить 10 млн. грн.

- Найближчим часом плануємо звернутися до Міністерства культури України для виділення додаткових коштів на реконструкцію пам’ятки архітектури, яка сьогодні виконує освітню функцію і створює умови для навчання наших дітей. Тому маємо очікувати на конкретний результат і цей об’єкт завершити, – підкреслив голова ОДА. 

муз школа1
муз школа1

А доки у Кременці реконструюють школу мистецтв, діти займаються у загальноосвітніх школах міста та навіть вдома у своїх вчителів. Нагадаємо, у закладі навчаються 400 діток із Кременецького, Шумського і навіть Дубенського району (Рівненська область).

Фото з сайту Тернопільської ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео