Оксана Бучко

Що ж придбали за кошти, виручені з концерту британського рок-хору у Тернополі?

20864631_1515105421881257_1697940889_n

Аби випускники інтернатів Тернополя та Тернопільської області почали навчальний рік із необхідними речами, представники благодійного фонду «Майбутнє сиріт» влаштували концерт британського рок-хору. Під час виступу вдалось зібрати 23 тис. 500 грн.

- Ми вже закупили кухонне приладдя для випускників, - розповідає керівник фонду Андрій Назаренко. – Коштів повністю вистачить для придбання усіх інших речей першої необхідності. То ж випускники матимуть можливість почати самостійне життя з комфортом.

Нагадаємо, рок-хором із Лондона керує екс-тернополянка Христина Дмитрик, яка протягом 6 років співпрацює з БФ «Майбутнє сиріт». На виступ до Тернополя понад 60 учасників хору приїхали за власний кошт.

- Дякую кожному хто долучився до Благодійного концерту Rock Choir London Christina Laroque, - додає Андрій Назаренко. - Це був мій перший масовий захід. Було важко і жарко, хвилювався сильно, але завдяки підтримці енергетика свята була на хорошому рівні. Діти з дитячих будинків отримали позитивні враження від особистої участі в нашому концерті.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео