Сила та важливість очищення шкіри обличчя

Новини компаній

Ми все частіше використовуємо засоби для догляду за шкірою, часом не враховуючи основний етап у процедурах краси: очищення. Якщо ви витратите час на те, щоб зняти макіяж і ретельно вимити обличчя, ви побачите видимі покращення день за днем.

Засоби для чищення є наріжним каменем будь-якого режиму догляду за шкірою, незалежно від її типу. М'які та ніжні пінки для вмивання не дратують шкіру і не пересушують її, при цьому чудово справляючись з основним завданням. Підібрати потрібну ви можете в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/litso/ochishenie-kozhi-litsa/penka-dlya-umyvaniya/c/S1003.

T2M5wOl17yUFL5RZyXMRnoo96JDrccVRsGXkbc2B0GKzlzkkmfrDThABUq1AdPIGE1cbh8ExamoC5N3GcWJl6LI53DGbLsE1hxeVU97OWo0rIRSpiv9c-pqefuuDdQdTK6P9EF9t3wMDoo-CBmRpgft_HkaN-VRcmlOUcgsYhNohTnVH79lFARdm4g

Чому так важливо очищати шкіру

Наша шкіра неминуче стикається з багатьма зовнішніми агресорами, від макіяжу та поту до частинок у навколишньому середовищі. Щоденне умивання видаляє всі сліди бруду, надлишків шкірного сала, забруднень і відмерлих клітин шкіри. Якщо шкіру не очищати належним чином, накопичення шкідливих частинок потенційно може сприяти появі прищів, зневодненню та старінню.

Очищення - це перший крок усіх процедур догляду за шкірою, і воно корисне в багатьох відношеннях:

Підтримання чистоти

Щоб захистити себе від шкідливого впливу довкілля, шкіра виробляє шкірне сало. Хоча в цілому це корисно, але якщо на поверхні дерми є надмірна кількість жиру, він може змішуватися з будь-якими відкладеннями, що залишилися. Це може призвести до розширення пор і закупорки шкірних фолікулів, дозволяючи бактеріям проникати в шкіру, що призводить до запалення, акне, появи плям і тьмяного кольору обличчя.

Підвищення гідратації

Регулярне умивання також є важливим фактором, який допомагає шкірі підтримувати належний рівень вологості. Зневоднена шкіра виглядає і відчувається грубою, зморшкуватою та постарілою. Також очищення допомагає регулювати рівень рН шкіри.

Підтримка пружності

Забруднення та токсини з навколишнього середовища можуть прискорити процес старіння, а дуже простий процес очищення шкіри – відмінний спосіб позбутися всіх небажаних частинок та стимулювати внутрішні процеси, які борються зі старінням, включаючи зморшки, нерівності, пігментацію та тьмяність.

Підвищення ефективності доглядових продуктів

Забруднення на поверхні можуть ускладнити правильне проникнення активних інгредієнтів у шкіру і, отже, їх функціонування. Очищення пор підготує шкіру до всмоктування інших продуктів по догляду за шкірою і, отже, зробить її більш сприйнятливою до наступних процедур, таких як засоби, що відлущують, маски, сироватки та зволожуючі продукти, для максимальної ефективності.

24tzsdLCUvDdmeGtM21DaVoJQ_X5hsh8YSd7T0zDisjF1DaUwvC8jLD-KzvE4WflIPA3282E3rrQ-PusPqWm5uKwF3U-46-kQOtxgspj4OqZMsG93hw6kQtDR86HkM6aQS086KviR1hz6YSeAoEZfnRbZ9nH31WVEZclo2B3me1MCvQjvSt_OLqHKA

Як очистити обличчя

Візьміть на чисті руки дозу препарату, що рекомендується, спіньте і нанесіть на лоб, щоки і підборіддя. Потім втирайте його у шкіру круговими рухами пальців. Спробуйте залишити засіб на пару хвилин, перш ніж змити, щоб скористатися з усіх переваг його активних інгредієнтів. Ретельно промийте теплою чи холодною водою. Акуратно промокніть обличчя чистою паперовою серветкою. Після очищення використовуйте необхідні засоби для догляду, які відповідають потребам шкіри.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео