Скандал навколо «Кіборгів» (фото)

102_9767

Вчора, 5 лютого, в КіноПалаці відбувся безкоштовний показ фільму «Кіборги». Не усі бажаючі змогли переглянути кінострічку, адже в той час, коли вхід мали зробити вільним, він був можливий лише за запрошеннями.

Відома тернопільська спортсменка Лілія Проць обурена несправедливим ставленням дирекції кінотеатру до людей:

- Якщо на постері пише «Вхід вільний» - значить ми приходимо і займаємо місця. Коли є людина, яка слідкує за цим і бачить, що місць немає, то попереджає інших, що вже все зайнято. Вже від суботи почали роздавати запрошення і поки я стою в черзі, люди тримають пачками квитки і роздають – мені це нагадує радянський союз, коли мама стояла в 6 ранку масло получати, вона брала мене і можна було отримати дві пачки масла. Тільки дочекавшись, ми зрозуміли, що люди взяли квитки чи їм «впіхнули» і просто не прийшли, а вільні місця були. Потім директор Кінопалацу почав давати мені запрошення, але я відмовилась і казала віддати бабусям чи старшим жінкам, яким більше було потрібно. Або подія називається вільною, або подія по запрошенню – потрібно усвідомлювати, що це різні речі!

102_9749
102_9749

Заступник генерального директора ТО КП «Кінодністер» Наталія Музичук каже, що навпаки, хотіли зробити благе діло, щоб більшість людей мали змогу подивились кінострічку:

- Ми б хотіли зробити безкоштовно перегляд для людей, щоб як умога більше людей змогли переглянути прекрасний український фільм і зрозуміли всі інші що є українськи фільми, які потрібно дивитися і на які потрібно приходити! Для цього ми зробили вхід вільним. Ми не думали, що це викличе такий ажіотаж. Коли ми побачили в фейсбуці скільки підписників зголосились прийти, зрозуміли, що в нас вже зал забитий, крім того, що є атовці, які викликались по-мінімуму. На квитках написано, що вхід вільний для того, щоб не повторилась ситуація, коли відбувався показ фільму «Міф»: штурханина людей, крики: «чому іншим можна дивитися, а мені ні». Якась несправедливість, коли для людей хочеш зробити найкраще, а є ще невдоволені. Ми хочемо, щоб люди по максимуму могли переглянути фільм, оскільки не такий великий період викуплених прав на показ.

102_9752
102_9752

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео