Ростислав Фук

Співачка Настя Каменських відвідала дитбудинок у Тернополі (фото)

Це вже не перший візит артистки до дитячого будинку «Малятко»

Українська співачка Настя Каменських зараз знаходиться в турі «Я — Україна». В перервах між концертами вона приділяє час благодійності та допомозі. 23 квітня співачка відвідала дитячий будинок «Малятко», що знаходиться в Тернополі, повідомляють у пресслужбі Насті Каменських.

Це вже не перший візит співачки до дитячого будинку «Малятко». У грудні 2021 року Настя Каменських вже навідувалася до нього. У свій перший приїзд співачка забезпечила дитбудинок  сучасною реабілітаційною системою «Павук», яка є надзвичайно важливим елементом відновлення діток з ДЦП та іншими порушеннями опорно-рухового апарату. 

Разом із громадською організацією «Сенсоріка» Настя знайшла партнерів, спільно з якими вони привезли дітям понад пів тонни різного гуманітарного вантажу — санітарно-гігієнічні, продукти, книжки та понад 13 коробок іграшок. 

Також артистка і ГО «Сенсоріка» розіслали понад тонну гуманітарної допомоги і в інші дитячі будинки — Дніпровський дитячий будинок-інтернат та Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Також було розіслано адресну допомогу більше, ніж 50 сім'ям, які виховують дітей з особливими освітніми потребами та проживають на прифронтових територіях.

Фото пресслужби Насті Каменських

Вибір читачів за тиждень

Відео