Ростислав Фук

Стало відомо, коли у Тернополі розпочнуть опалювальний сезон

Працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть у посиленому режимі, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель

опалення

У зв’язку зі зниженням середньодобової температури повітря, з 17 жовтня розпочнеться новий опалювальний період 2023-2024 для населення та інших споживачів Тернополя. Про це повідомили на сайті міської ради.

У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять споживачів поставитися із розумінням до того, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом. Закликаємо мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітрення труб у будинках. Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку, – йдеться в повідомленні.

Працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть у посиленому режимі, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель тернополян.

У випадку виникнення заповітрення чи будь-яких проблем із опаленням у багатоповерхівках, тернополяни повинні звертатися до підприємства, що обслуговує будинок чи ОСББ.

До слова, з 10 жовтня тепло подається до закладів охорони здоров’я, зокрема, у Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню та у пологовий будинок Тернопільської комунальної міської лікарні №2.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео