Олеся Поліщук

Студенти з Тернопільщини отримали закордонні сертифікати

IMG_4493

Студенти Тернопільського національного технічного університету імені Пулюя отримали сертифікати про проходження практики в Італії.

Тернопільщину відвідала делегація Асоціації U.C.M. – Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy» на чолі з президентом цієї організації Паолом Брешиа.

- Представники Асоціації підбили підсумки цьогорічної практики в Італії студентів Тернопільського національного технічного університету та розповіли про вимоги підготовки і проходження стажування наступного року, - повідомили у пресслужбі вузу.

Середземноморські шеф-кухарі відзначили вміння та старанність тернополян, а також вручили сертифікати про проходження літньої практики студентам п’ятого курсу Ірині Скемській та Миколі Полевому, третьокурсникам Олександру Гадуху, Роману Джиджорі, Василю Паньку, студенту другого курсу Петру Мельничуку.

Учасники міжнародного стажування поділилися враженнями від проходження практики та підкреслили, що це корисний досвід, який вони зможуть використати у майбутній професійній діяльності.

Фото ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео