Суд частково задовільнив апеляцію засудженого до 10 років позбавлення волі

4

На Тернопільщині апеляційні скарги захисника засудженого до 10 років позбавлення волі частково задовільнили та призначили новий судовий розгляд.

Подія, яка привела обвинувачуваного у зал судових засідань, трапилася у квітні 2018 року, коли підозрюваний протягом двох днів на залізничному полотні розбирав елементи і здавав їх на металобрухт, отримуючи за це кошти. На початку того ж місяця він вчергове вийшов на колію аби збагатитися. Проте, втрапив на працівників колії, які затримали порушника та викликали поліцію.

У службовій машині підозрюваний сів на заднє сидіння автомобіля, під час руху непомітно витяг ніж і приставив його до горла одного із поліціянтів. Наказав водієві зупинитися після чого вийшов та наказав правоохоронцям залишити зброю на капоті, відійти на 10 метрів аби він зміг безперешкодно втекти. Але йому не вдалося це зробити, правоохоронці затримали його.

У січні цього року чоловіка засудили до 10 років позбавлення волі, проте даний вирок оскаржив захисник засудженого. Прослухавши доповіді обвинуваченого, захисника, прокурорів та розглянувши деталі справи, колегія суддів вирішила, що апеляції підлягають частковому задоволенню. Саме тому, колегія суддів вважає за необхідне вирок суду скасувати, призначити новий розгляд, але в іншому складі суддів, повідомляє прес-служба Тернопільського апеляційного суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео