Тамара Коблик

Сусідні з Тернопільщиною області постраждали під час нічної ракетної атаки (фото, відео, оновлено)

Є влучання у Львівській та Рівненській областях

російські загарбники завдали по Україні чергового масованого ракетного удару. Вночі, 21 вересня, Росія запустила по України три групи крилатих ракет, а також атакувала Харків ракетами С-300. Про наслідки російської атаки розповів у своєму телеграм-каналі Міністр МВС Ігор Клименко.

У Черкасах внаслідок ракетного удару зруйнована будівля готелю. В результаті виникла пожежа, а також загоряння торговельних павільйонів на ринку. Постраждало 7 осіб та 10 осіб евакуйовано. З-під завалів врятовано 1 особу. Всі служби працюють на місці. 

Більше 20 людей можуть бути під завалами готелю, – повідомив Ігор Табурець, очільник Черкаської ОВА. - Кількість травмованих зросла до 7. Рятувальна операція триватиме до кінця доби.

У столиці в результаті падіння уламків є пошкодження у Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському районах. У Дарницькому районі виникли загоряння. На жаль, є постраждалі: 7 осіб, у тому числі дитина.

У Харкові в результаті атаки зруйновано складську будівлю. Постраждало 2 особи.

Є влучання та пошкодження також на Рівненщині. В обласному центрі на годину зникло світло. Також фіксували відсутність електропостачання. Всі відповідні служби працюють.

Ракетна атака на Рівне. Ворог готується до знищення енергетичної інфраструктури напередодні опалювального сезону.  Таким чином шукає слабкі місця, виснажує ППО, - написав у своєму телеграм-каналі Олександр Третяк, мер Рівного. - Як і прогнозував раніше, зима буде складною та з багатьма викликами. 

Є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру у Рівному. Зокрема постраждало СТО і 5 автівок, які знаходилися на її території. 

Без людських жертв. 

Частина Рівненського району без електроенергії. Активно працюють над відновленням бригади Рівнеобленерго.

Про це розповів очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

На Київщині в результаті падіння уламків виникли пожежі на території підприємств. Також є пошкодження приватного сектору. Двоє людей поранено. 

У Львівській області ворог завдав удару по промисловій зоні, є руйнування та загоряння.

Як повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму телеграм-каналі, за попередньою інформацією, близько 06:25 ворог завдав трьох ракетних ударів по території Дрогобича. Два прильоти – по промисловому обʼєкту. Загорівся цех, зруйнована триповерхова будівля складу, є загоряння на площі близько 30 кв.м.

Ще один ракетний удар – по приватному двоповерховому складу. Є загоряння на площі 20 кв.м.

Пожежі ще гасять.

Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило. 

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін:

Сьогодні вранці, під час повітряної тривоги, в області було чутно вибухи. Працювали сили ППО.  Внаслідок ворожої атаки влучань в об'єкти області не зафіксовано.  Разом з тим, внаслідок падіння уламку ракети в одному з сіл області пошкоджено літню кухню будинку. Крім того, пошкоджене скло автомобіля. Потерпілих немає.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео