Олена Чепіль

«Так ви можете допомогти ворогу»: влада Тернопільщини пояснила, чому заборонили відеореєстратори

Реєстратори потрібно не просто вимкнути, а зовсім зняти з транспорту. Заборона діє від 22 березня.

Рішення про заборону всім водіям використовувати відеорестратори прийняло військове командування держави. Вже від сьогодні, 22 березня, це перевірятимуть. 

Немає значення чи це громадський транспорт, скутер чи мотоцикл. Це рішення стосуєтьс всіх. Є багато водіїв, які їздять та знімають дорогу. Так, це безпечно для вас, але цієї інформацією ви можете допомогти ворогу, – наголосив під час брифінгу голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш.

Таке рішення прийняли у зв’язку із сьогоднішньою ситуацією на території України. По дорогах, які будуть зафіксовані реєстратором, може пересуватись військова техніка, фіксуватимуться об’єкти загального призначення, інфраструктура, блокпости, укріплення. Поліція серйозно буде відноситись до водіїв, які ігноруватимуть цю заборону.

Влада міста закликає не просто вимикати відеореєстратори, а й зовсім знімати їх з автомобілів. Як повідомляла раніше патрульна поліція України, заборона діє для усіх регіонів країни, особливо для тих, де тривають бойові дії.

Фото з відкритих джерел    

Вибір читачів за тиждень

Відео