Тамара Коблик

Тепер назавжди 50: на війні загинув Руслан Орел

У Героя залишились мама, сестра, дружина, донька, зять та двоє онуків. Світла пам'ять

Надійшла чергова жахлива звістка із фронту. 21 серпня в одній із лікарень міста Дніпро від отриманих численних ран перестало битись серце уродженця села Великі Чорнокінці, чортків’янина Орла Руслана. Йому тепер назавжди 50 років. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Він добровольцем пішов боронити Україну від окупантів ще 26 лютого 2022 року. Спершу служив тут, на Тернопільщині, а 11 квітня його із побратимами відправили у Рубіжне, що на Луганщині. Служив водієм-електриком у військовій частині А7284.

Отримавши поранення під час чергового бою, боровся за життя в одній із лікарень м. Дніпро.

У Героя залишились мама, сестра, дружина, донька, зять та двоє онуків.

Завтра, 25 серпня, о 13 год зустрічатимемо тіло воїна у Соборі верховних апостолів Петра і Павла. Дату та час парастасу і чину похорону додатково повідомимо згодом. Героя поховають на кладовищі по вул. Ягільницька у Чорткові, - йдеться у повідомленні пресслужби Чортківської міської ради.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Руслана Орла з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 23-річний житель Копичинецької громади із с. Теклівка Андрій Чигура загинув на Запоріжжі поблизу н.п. Роботине.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео