Тернопіль має на кого рівнятися

Ternopil-stav-vesluvalnyi-kanal-15056568

Окремий впорядкований реєстр зелених зон міста пропонує створити у Луцьку один з місцевих депутатів, а також розмістити інформаційні таблички біля парків та скверів міста. Чи можуть у Тернополі ввести справедливий реєстр?

Про це йшлося у запиті депутата Олександра Лазуки під час засідання однієї з сесій міськради, повідомляють на порталі Волиньinfo.

На відміну від Тернополя, у Луцьку уже тривалий час спостерігається позитивна тенденція щодо збільшення кількості зелених зон, визначення меж парків та скверів та їх впорядкування. У нашому місті – навпаки. Зелених зон стає все менше.

Це питання не врахували у відповідній програмі, тому депутат попросив доручити виконавчим органам міськради оприлюднити інформацію про перелік парків, скверів та інших зелених територій міста, в тому числі, їх назви, місцезнаходження, адреси, площі та графічне зображення на місцевості в окремому розділі на офіційному веб-сайті міськради, а також підготувати та розмістити інформаційні таблички біля парків та скверів міста.

фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео