Віра Олександрович

Тернопільщина: із Ігорем Костівим укладуть контракт лише на 2 роки (фото, відео)

Переможець

Керівника обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру обрали у Тернополі вчора, 21 вересня. Прикметно, що жодна із двох кандидатур не мала абсолютної підтримки, а натомість – вислухала чимало критики.

Шанс очолити колектив отримав Ігор Костів (див. довідку унизу – прим.). Прикметно, що до складу обласної ради 6-го скликання він пройшов від ВО «Свобода».

Комісія
Комісія

Нагадаємо, засідання конкурсної комісії Тернопільської обласної ради із проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора – головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер» відбулося 21 вересня. Присутні заслухали пропозиції двох претендентів на цю посаду. Вони представили проекти плану розвитку підприємства, а також відповіли на запитання членів конкурсної комісії.

Після відкритого голосування членів комісії виявилося, що переможцем став Ігор Костів. «За» проголосували троє із 6-ти присутніх на засіданні членів комісії.

– Наш диспансер створили за ініціативи обласного відділу охорони здоров’я ще у жовтні 1950 року, - розповідає переможець. – Головне завдання нашої установи – визначення стану здоровя і фізичного розвитку професійних спортсменів та осіб, які займаються фізичною культурою і спортом. Діє система медичної опіки всіма категоріями населення. Разом із тим, ми виконуємо і соціальну функцію: формування здорової нації засобами здорового способу життя, обміном досягненнями українських спортсменів, а також – заняттями фізичною культурою.

Обидва кандидати на омріяну посаду – Ігор Паньків та Ігор Костів – вислухали чимало претензій і до своїх презентацій, і щодо своєї підготовки до кадрового конкурсу. Їм навіть вказали на те, що вони «варяться у своєму казанку», причому навіть не поцікавилися тим, як взагалі проходять подібний відбір керівників в обласній раді.

Відтак голові обласної ради Віктору Овчаруку рекомендувати призначити Ігоря Костіва на посаду керівника Тернопільського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру і укласти із ним контракт терміном на 2 роки. Додаткову інформацію про нового очільника можна знайти ТУТ. Його щорічні декларації будь-хто може перевірити ТУТ.

Довідка. Ігор Костів народився 21 січня 1963 р. у с. Яструбово Козівського району. Закінчивши Купчинецьку середню школу, вступив до Тернопільського державного медичного інституту на спеціальність «Терапія». Здобувши медичну освіту, працював за направленням у Шостці, що на Сумщині. Згодом став головним лікарем Паліївської лікарської амбулаторії. У 1990-му повернувся на рідне Тернопілля. Раніше працював заступником головного лікаря із поліклінічної роботи Тернопільського обласного комунального лікарсько-фізкультурного диспансеру. Одружений. Виховує дві доньки.

Фото і відео з сайту обласної ради 

Вибір читачів за тиждень

Відео