Ростислав Фук

Тернопільська лікарня отримала дороге обладнання від шведських благодійників (фото)

Усю допомогу розподілять по відділеннях лікарні для надання якісної медичної допомоги пацієнтам

Від благодійників «Фундації Швеція-Україна» Тернопільська обласна клінічна лікарня отримала дороговартісну допомогу у вигляді медичного обладнання та виробів медичного призначення. Про це повідомили на фейсбук-сторінці лікарні.

Усю допомогу розподілять по відділеннях лікарні для надання якісної медичної допомоги пацієнтам.

Лікарі кажуть, це вже не перша співпраця з Фундацією у такому форматі. Цього разу у вантажі, який отримав медзаклад, були апарати для наркозу та спостереження за пацієнтами під час операцій, два діалізні апарати, транспортні матраци, транспортні апарати штучної вентиляції легенів, а також велика кількість витратних матеріалів високої якості.

Власне, «Фундація Швеція-Україна» невипадково обрала для себе один із напрямів допомоги – медичний. Адже через війну в Україні на медичну сферу припадає велике навантаження щодо надання медичної допомоги та лікування населення, – йдеться в повідомленні.

Крім нашої лікарні, доставка фонду також включає обладнання, надіслане до новоствореного польового госпіталю в Харківській області.

Завдяки щедрим внескам шведських компаній і організацій та тісною співпрацею з місцевою владою, робота для підтримки української системи охорони здоров’я може продовжуватися», – каже Дженні Ельфстрем, генеральний секретар фонду.

Читайте також: У Тернопільській міській дитячій лікарні відкрили оновлену кімнату матері та дитини

Фото Тернопільської обласної клінічної лікарні

Вибір читачів за тиждень

Відео