Ростислав Фук

Тернопільська школа перемогла у всеукраїнському проєкті «Змінитись за 7 місяців»

Школа отримає 700 000 гривень на розвиток та впровадження змін

Школа

Тернопільська загальноосвітня школа №28 стала однією з двох шкіл-учасниць проєкту «Змінитись за 7 місяців». Про це повідомили на сторінці організаторів проєкту EdCamp.

Школа отримає 700 000 гривень на розвиток та впровадження змін – від опанування навичок психологічної допомоги до налагодження партнерських відносин з батьківством чи громадою.

Дякуємо команді EdCamp та членам Опікунської ради за те, що повірили в наш проєкт змін та здатність реалізувати ці зміни. Ми вдячні фіналістам проєкту - Комунальному закладу «Вінницький ліцей №8», Бобрицькому ліцею та Харківській загальноосвітній школі №26 за таку чудову компанію. Відчуваючи радість та ейфорію - усвідомлюємо, що ми десь лише на половині шляху. Попереду багато роботи, можливостей та змін, – написала на своїй фейсбук-сторінці директорка школи Лілія Вавринів.

Жінка розповіла про план роботи на наступні 7 місяців:

  • Пілотна громадська акредитація як альтернатива інституційному аудиту, яку запроваджує Державна служба якості освіти;
  • «Переосмислення» і ремонт приміщення через співдію всього шкільного колективу разом із експертами та експертками з Харківської школи архітектури (з бюджетом 700 тисяч гривень для кожного закладу освіти);
  • Розбудова стійкісноорієнтованої школи через підвищення кваліфікації всієї освітньої родини завдяки інноваційним рішенням програми CEEH, Six Seconds, Disastershock, Ізраїльської коаліції травми та інших;
  • Опис і поширення досвіду трансформацій - путівник і документальний фільм, - щоб допомогти іншим школам напрацювати власні стратегії у воєнний і повоєнний час.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео