Тамара Коблик

Тернопільська викладачка - у ТОП-40 найкращих педагогів України

Науковиця розробила власні електронні освітні матеріали для популяризації професій та розмістила їх на вебплатформі дистанційного навчання “Професійна освіта онлайн”

Ольгу Гук, викладачку іноземних мов Державного професійно-технічного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відібрали до 40 найкращих педагогів профтехосвіти України. Науковиця розробила власні електронні освітні матеріали для популяризації професій та розмістила їх на вебплатформі дистанційного навчання “Професійна освіта онлайн”. Про це повідомили на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Ольга Гук отримала сертифікат за участь у Всеукраїнському проєкті “Створюємо навчальні електронні курси в Articulate Storyline 3”, який організований за сприяння Міністерства Освіти і Науки України в рамках програми EU4Skills, підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) і компанії Technomatix.

Фото зі сторінки Державного професійно-технічного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» у фейсбуці

 

Вибір читачів за тиждень

Відео