Тернопільське підприємство годуватиме українців охолодженими курами

Тернопільський м’ясокомбінат компанії «Агропродсервіс» планує відкриття забійного цеху птиці. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Крім того, на підприємстві здійснюватимуть охолодження тушок, що, у свою чергу, дасть змогу активніше виходити зі своєю продукцією на ринки всієї України.

У 2015 році ситуація на ринку м’яса птиці та яєць погіршилась. В першу чергу це пов’язано з різким зростанням виробничих витрат, передусім цін на зерно, білково-вітамінні та мінеральні добавки.

«Навіть за сучасних технологій вирощування птиці важко досягнути бажаного економічного ефекту, адже у структурі витрат кормова складова займає до 70 відсотків. До того ж на сукупні витрати негативно впливає подорожчання енергоресурсів, ветеринарних препаратів тощо», — каже директор ТОВ «Агропродсервіс – Вест» Зіновій Дольний.

Джерело: agravery.com

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео