Оксана Бучко

Тернопільські кікбоксери привезли з чемпіонату вісім медалей

BF43EA8D-D970-486A-88A1-0B5B0E2420FA

Серед п’ятиста спортсменів з 21-ої області, які боролися на чемпіонаті з кікбоксингу в Чернігові, тернополяни взяли вісім медалей. У команді виступило шестеро вихованців Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту та спортклубу «Тернопіль». За підсумками змагань наші спортсмени завоювали чотири золотих, три срібних і одну бронзову медалі.

Так, під час баталій 14-15-літніх учасників не було рівних у своїй ваговій категорії у повному контакті в розділі лоу-кік Олександру Папірнику, який здобув дві золотих нагороди.

Дві медалі і в старшого за нього (16-17 років) Максима Семенюка. У своїй ваговій категорії тернополянин переміг у розділі лоу-кік, а в К-1 виборов друге місце. Відтак в результаті у Максима - золото і срібло змагань. Відзначився і ровесник Максима Євген Чиряк, посівши у своїй ваговій категорії друге місце в розділі «лоу-кік»У суперечці 10-11-літніх спортсменів у своїй ваговій категорії чемпіоном у поєдинках із повним контактом став Денис Лойко. А в лоу-кік спортсмен завоював друге місце.

Серед 12-13-літніх атлетів, третє місце і, відповідно, бронзу в розділі  лоу-кік здобув Артем Сварян.

Ці юні тернопільські кікбоксери тренуються під керівництвом Сергія Колесника та Ігоря Кріля, інформує sports.te.ua.

Фото sports.te.ua.

Вибір читачів за тиждень

Відео