Ростислав Фук

З-під під'їзду в Тернополі викрали позашляховик

Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі

Тернопільські оперативники спільно зі співробітниками СБУ затримали жителя Харківської області за вимагання та викрадення автомобіля марки «Mazda CX-5». Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

З повідомленням про крадіжку авто до правоохоронців звернулася 27-річна жінка. Позашляховик у неї викрали з-під під’їзду багатоповерхівки, де вона проживає.

У ході оперативно-розшукових заходів вдалося встановити причетного до крадіжки. Ним виявився знайомий потерпілої – 54-річний житель Харківської області. 

За попередньою інформацією,  чоловік неодноразово залякував жінку, погрожував їй фізичною розправою та хотів відібрати у неї авто. Поліцейські вилучили та помістили позашляховик на арештмайданчик.

Харків’янину повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 4 статті 189 (вимагання) та частини 3 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом ) Кримінального кодексу України. За вчинене йому може загрожувати до 12 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 520 000 гривень.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео