Тернопільські школярі змагатимуться у шашки

100_0640

Змагання з шашок проводяться з 25 до 26 березня 2017 року в приміщенні шахово-шашкового клубу „Авангард” за адресою: м. Тернопіль, вул. Франка, 16. Початок змагань 25 березня 2017 року об 11.00 год. Реєстрація учасників закінчується о 10.45.

Змагання командні. В обласних змаганнях серед школярів приймають участь: команди переможці районних змагань, команди переможці змагань  м.Тернополя, м. Чорткова, м.Бережан, м. Кременця та команди переможці змагань об’єднаних територіальних громад.

Склад команди: 3 юнаки, 1 дівчина 2003 року народження і молодші. При проходженні мандатної комісії на кожного учасника необхідно представити свідоцтво про народження та учнівський квиток. Відповідальність за здоров’я та життя дітей в дорозі та під час проведення змагань покладається на представника команди.

Підтвердження про участь у змаганнях необхідно надати у телефонному режимі до 15 березня 2017 року за телефоном (0352) 52-03-53. Команди, які не подали підтвердження до вказаного терміну до змагань не допускаються. Офіційні заявки, завірені лікарем та представником команди, подаються за одну годину до початку змагань.

Організатори змагань: Управляння фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, КТ Тернопільський шахово-шашковий клуб „Авангард”.

Вибір читачів за тиждень

Відео