Ростислав Фук

Тернопільські стоматологи безкоштовно допомагали бійцям на передовій

Загалом упродовж 2022 року лікарі-волонтери здійснили чотири поїздки на фронт

Днями з чергової п’ятої поїздки повернулась мобільна пересувна стоматологія, яка надавала ургентну стоматологічну допомогу нашим військовослужбовцям  на фронті. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

За час цієї поїздки лікарі-волонтери з міської стоматологічної поліклініки безкоштовно надали стоматологічну допомогу понад 70 військовослужбовцям.

Загалом упродовж 2022 року лікарі-волонтери здійснили чотири поїздки на передову. Так, надано стоматологічну терапевтичну та хірургічну допомогу 382 військовослужбовцям, які перебували на бойових позиціях Сумської, Донецької та Харківської областей.

Мобільний кабінет обладнаний усім необхідним для того, щоб виїжджати на передову і там, у місцях дислокації наших бійців, надавати стоматологічну допомогу. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах, – йдеться в повідомленні.

Загалом упродовж 2022 року мобільний стоматологічний кабінет разом з лікарями-волонтерами здійснили чотири поїздки на передову

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео