Ростислав Фук

Тернопільські студентки вибороли медалі на Кубку світу з самбо (фото)

Кубок світу серед молоді і юніорів, кадетів та дорослих з боротьби самбо проходив днями на Кіпрі

Студентки Західноукраїнського національного університету успішно виступили на етапі Кубка світу серед молоді і юніорів, кадетів та дорослих з боротьби самбо на Кіпрі. Про це повідомили на сторінці Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської обласної військової адміністрації.

Як інформує Національна федерація самбо України (НФСУ), у змаганнях за участі представників 14-ти країн, командну перемогу здобула збірна України. Доросла збірна виборола 35 медалей, з яких 17 золотих, 7 срібних та 11 бронзових. Володарями шести медалей вищого гатунку стали українські самбісти у віковій категорії від 18 до 20 років, а серед борців від 16 до 18 років завойовано 7 золотих та 1 бронзову медаль.

Успішно виступили на турнірі представниці Західноукраїнського національного університету. Серед спортсменок до 18 років золоту нагороду здобула студентка ВСП «КЕПІТ» Діана Луцяк. Серед дорослих: золота нагорода у Сніжани Пліш (СГФ) у ваговій категорії до 54 кг та Галини Ковальської у вазі до 80 кг. Срібло виборола Марія Куневич (СГФ) у вазі до 59 кг. Бронзу – Діана Луцяк Діана у ваговій категорії до 80 кг.

Тренери спортсменок – Роман Циквас та Віталій Гнатишин.

Читайте також: Тернопільський спортсмен виборов «срібло» на Кубку світу в США

Фото з допису Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської обласної військової адміністрації

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео