Тернопільський аеропорт взявся відроджувати новий директор

За 50 днів на підприємстві вже вдалося багато чого якісно змінити, повідомляє новий керівник

Новим керівником Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» став Володимир Кулак. Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці. 

Від 10 листопада в мене новий етап в житті. Не хотів писати про це, але у зв'язку з .. і для мотивації і прикладу тисяч. Відродитися з попелу... і побороти.. і перемогти там, де ніхто не вірив!! Багато хто казав і писав мені, що моє життя, моя боротьба, те, що я робив і роблю, ставало для тисяч мотиватором і стимулом до якісних змін. Ділюся позитивними новинами, - йдеться у дописі Володимира Кулака.

Також він додає, що за 50 днів, які минули з моменту його призначення, вже вдалося багато чого якісно змінити на підприємстві.

Тож навіть з погляду нині, це вже не марно. Але це тільки вершина айсберга, - зазначає новий керівник летовища. 

До слова, Володимир Кулак народився 21 травня 1974 року у селі Дубравка Жидачівського району, проживає у Тернополі, є керівником у «Українські технологічні системи» та ГО «Всеукраїнське об'єднання «Рідна земля». 

У 2019 році став радником голови Тернопільської ОДА з питань медицини (на громадських засадах). Власне, цю посаду обійняв після того, як кілька років поспіль боровся з лікарською халатністю.

У 2017 році його 12-річний син Роман помер у львівській лікарні «Охматдит».Перед цим хлопчик перебував у Жидачівській районній лікарні, де йому ніяк не могли поставити діагноз. У грудні 2017 року спецкомісія МОЗ підтвердила, що саме непрофесійні дії медиків із Жидачівщини спричинили смерть 12-річного Романа Кулака.

Лікарі діагностували отруєння і тепловий удар, а насправді у хлопчика був заворот кишківника, тому у Львові медики не встигли його врятувати.

Володимир Кулак став одним з перших в Україні, хто домігся успішного розслідування кримінального провадження про лікарську помилку та передачі його в суд.

Після 4 років процесу, рішенням Миколаївського районного суду, двох лікарів визнали винними у смерті хлопчика. Однак обвинувачені медики своєї вини не визнали та подали апеляцію. «Крапку» у цій справі поставив Верховний Суд. Він залишив без змін рішення Львівського апеляційного суду у справі щодо смерті 12-річного хлопчика Романа Кулака через лікарську недбалість. Хірурга Жидачівської лікарні Юрія Михайлюка та інфекціоністку Ганну Чущак визнали винними у смерті дитини.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео