Тернопільський м’ясокомбінат відкрив ширму виробничих процесів для молоді з Бережанського ліцею (фото)

Новини компаній

Директор ТОВ «М`ясокомбінат Тернопільський» Рустам Ергешов у партнерстві з директором благодійного фонду “Покрова” Лобов’ю Вовк організували пізнавальну екскурсію всіма цехами виробництва. Старшокласники Бережанського ліцею з ініціативи благодійного фонду “Майбутнє сиріт” дізнавалися про особливості м'ясного виробництва. Про це розповіли на сторінці підприємства у фейсбуці.

Робочі будні консервного, ковбасного та обвалювального цехів вдалося побачити нашим гостям. По ходу екскурсійних прогулянок керівник підприємства Рустам Султанбекович розказав про важливість контролю кожного процесу, адже саме це гарантує якість продукту, що споживають люди, - йдеться у повідомленні.

Зустріч завершилась за дегустаційним столом з сосисками та сардельками, за процесами виготовлення яких молодь спостерігала особисто.

Головним досягненням такої зустрічі стали слова старшокласників: «Я би хотів тут працювати».

Фото зі сторінки «Тернопільський м'ясокомбінат» у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео